Странните коледни пуловери и чорапи са едно от проклятията на празниците -

...
Странните коледни пуловери и чорапи са едно от проклятията на празниците -
Коментари Харесай

Показаха най-грозния коледен пуловер

Странните коледни пуловери и чорапи са едно от проклятията на празниците - в случай че не приемате всичко с доза самоирония и не търсите преднамерено постигането на този резултат. Признаваме си, че през годините сме виждали доста изобретателни оферти, само че почтено казано, за първи път виждаме този съответен наш любим да ни пожелава радостни празници. Да, тъкмо по този начин - Clippy се появява напълно публично, само че не на екрана, а върху най-готиния (според нас) коледен пуловер.

Идеята даже идва от Microsoft и се появява тъкмо преди да са стартирали коледните офис празненства. Пуловерът е част от напъните за набиране на средства за фондацията College Success Foundation на компанията. CSF има за цел да помогне на студенти от невисок социално-икономически генезис сполучливо да получат тапия за лицей.  

Hicomm.bg напомня, че цифровият Clippy се завърна след един тип референдум и може да бъде открит яхнал купчина документи, казвайки: " Изглежда, че сте на диалог с Teams “. Празничната му версия включва и раздаването на коледни бисквитки и дарове.  

Можете да поръчате своя грозен/готин пуловер или да изтеглите фонове на Clippy от тук, където ще намерите и рецептата за бисквитки на Clippy и в същинския жанр на Microsoft - специфичен бонус - апел за евакуиране на браузъра Edge.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР